Top

Izolare fonică între apartamente

Uși germane (PRÜM)

Ușă intrare, cu izolare fonică

Parchet de lemn, grosime 14 mm

Obiecte sanitare de la furnizori consacraţi

Incălzire în pardoseală

116 apartamente și peste 400 mp destinați spațiilor de birouri și spațiilor comerciale

FABRIK aduce în Timișoara un ansamblu proiectat și construit la standarde de calitate germană, care să ofere un nivel maxim de confort și garanția unei locuințe sigure și deosebit de practice. Ansamblul este format din două scări de bloc cu un total de 116 apartamente și peste 4000 mp destinați spațiilor de birouri și spațiilor comerciale.

Spații comerciale și spații de birouri dotate ultra-modern

Alături de cele 116 apartamente, ansamblul este prevăzut cu o serie de spații complementare. Parterul cuprinde accesele generale și spațiile comerciale, iar primele două etaje cuprind spații de birouri cu dotări ultra-moderne, precum: oficiu pe fiecare etaj, lift panoramic din lobby.

Confort, relaxare și intimitate

FABRIK dispune de parcare subterană și de o curte interioară privată la nivelul etajului trei, care face legătura între corpurile principale și este concepută ca spațiu de relaxare într-un cadru privat.

Apartamentele FABRIK se remarcă prin suprafețe generoase, compartimentări practice și finisaje superioare

Ansamblul înglobează atât apartamente cu 1, 2, 3 și 3,5 camere, cât și penthouse-uri structurate pe două niveluri. Majoritatea apartamentelor sunt prevăzute cu balcoane, iar finisajele incluse sunt atent selecționate din gamele furnizorilor de top.

Stabilește o întâlnire cu reprezentanții FABRIK